Krediti

Fidus, obrt za posredovanje u prometu nekretninama i pružanje usluga potrošačkog kreditiranja upisan je u Registar posrednika u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori i licencirano za kreditno posredovanje od strane Ministarstva financija.

Zašto uopće zatražiti uslugu kreditnog posredovanja kada u Republici Hrvatskoj imamo 24 banke i 4 stambene štedionice. Zašto ne uzeti nekoliko slobodnih dana obići financijske ustanove, prikupiti ponude i nakon toga ih samostalno analizirati, uspoređivati i donijeti konačnu odluku.

Naizgled, vrlo jednostavno – iznos kredita, rok i kamata, ali da li su navedena tri faktora dovoljna za najoptimalniju odluku? Odlučite sami? Pitajte svoje prijatelje i poznanike?

Profesionalno i odgovorno obavljati kreditno posredovanje, uskladiti želje s mogućnostima te pronaći i ponuditi dvije do tri opcije sa svim parametrima koji utječu na ukupan trošak kredita danas, ali još više s mislima u budućnosti na zadovoljstvo klijenata naša je obveza.

Za nas nema razlike između blokiranih i onih koji to nisu, između onih s minimalnih primanjima i onih s prosječnim ili iznad prosječnim , između zaposlenika i umirovljenika, između djelatnika u proizvodnim zanimanjima i onih drugih već svima pružamo maksimalnu uslugu te koliko je god potrebno vremena kako bi uskladili potrebe, želje i mogućnosti.

Poznajemo tržište, imamo znanje i iskustvo te Vam obećavamo uz diskreciju i profesionalan pristup pružiti najbolju pomoć.

Sa Vašim povjerenjem i suradnjom zajednički možemo do cilja.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".