O nama

Fidus, obrt za posredovanje u prometu nekretninama upisan je u Registar posrednika u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, a naši agenti imaju položen stručni ispit te su upisani u imenik agenata za posredovanje u prometu nekretninama.

Naša misija

  • profesionalno i odgovorno obavljati posredovanje u prometu nekretninama
  • uskladiti želje i mogućnosti kupaca i prodavatelja
  • voditi računa o obostranom zadovoljstvu svih klijenata

Profesionalno oglašavanje, profesionalna prezentacija te pronalaženje kupaca u kratkom vremenu naša je obveza za prodavatelja, a detaljno provjerena dokumentacija koja garantira kupovinu nekretnine bez mogućih skrivenih zapreka za vlasništvo naša je obveza za kupca.

Naizgled, kupnja ili prodaja nekretnine čini se vrlo jednostavnom, ali jednostavno u trenu može postati komplicirano i stvoriti dodatne troškove.

Želite uštedjeti vrijeme, novac, ostvariti potrebe i želje, a da to sve skupa ne traje vječno i stresno naši agenti će Vam pronaći i ponuditi ono što očekujete, a ukoliko ne raspolažete s „gotovinom“ prezentaciju najpovoljije kreditne linije, analizu kreditne sposobnosti i pripremu kreditne dokumentacije.

Nepristrana vlastita procjena nekretnine osigurava nam zadovoljstvo kako prodavatelja tako i kupaca jer je to naša pokretačka snaga kako bi svakim danom bili bolji i uspješniji.

Za nas nema malih i velikih, podobnih i onih drugih, onih s vezom i bez nje, onih s gotovinom i onih bez nje već svima pružamo maksimalnu uslugu te koliko je god potrebno vremena kako bi uskladili potrebe i želje prodavatelja i kupaca.

Poznajemo tržište, imamo znanje i iskustvo te Vam obećavamo prodaju uz diskreciju i profesionalan pristup, a u suradnji s renomirani odvjetničkim uredom dodatnu sigurnost i pravnu zaštitu.

Niste pronašli nekretninu kakvu želite?

Suradnja s renomiranim domaćim i stranim agencijama omogućuje nam da Vam u najkraćem roku prezentiramo nekretnine i izvan naše redovne ponude.

Sa Vašim povjerenjem i suradnjom zajednički možemo do cilja.

Politika zaštite osobnih podataka
Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".